Retourneren

Allereerst danken wij voor uw order bij Vagpro en vinden het spijtig dat u het product retourneert, maar gelukkig doen wij daar in de meeste gevallen echt niet moeilijk over. Binnen 14 dagen kunt u de ongeopende verpakking en ongebruikte product zonder problemen retourneren, u krijgt dan uw volledige aankoopbedrag retour. Helaas dekken wij niet de retourkosten die erbij komen kijken, tenzij het een fout van ons is dat je de order retour moet zenden.

Uitzondering retouren: Lakstiften, lakproducten en spuitbussen.
Helaas kunnen alle lakproducten niet geretourneerd worden, dit omdat al deze producten onderhevig zijn aan een houdbaarheidsdatum. In veel gevallen worden deze lakproducten ook speciaal gemengd voor u en betreft dan maatwerk.

(Minieme) kleurverschillen bij lakproducten t.o.v. de huidige kleur op de betreffende ondergrond is helaas onvermijdelijk, dit omdat de huidige kleur op het voertuig / ondergrond mettertijd, en door invloeden van buitenaf haar kleurkracht verliest. De kleur die Vagpro levert is altijd de kleur zoals deze initieel is bedoeld en zo ook op de ondergrond vanuit de fabriek is aangebracht. Hoewel de kleuren op bijvoorbeeld voertuigen de afgelopen 15 jaar nauwelijks meer aan kleurkracht verliezen is dit iets wat in overweging moet worden genomen.

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen aan u uit te leveren, soms lukt dit niet en duurt het iets langer. Hiervan wordt u direct op de hoogte gesteld middels e-mail of telefoon. Wij leveren (wettelijk) binnen 30 dagen onze items aan u uit tenzij anders met u overeengekomen.

Het retouradres is: Vagpro.nl – Freark Damwei 14, 8914BM Leeuwarden

SHOPPING CART

close