Audi S5 Sportback aangepakt door Senner Tuning Leave a comment

Het welbekende tuninghuis Senner is weer eens aan de gang gegaan met een Audi. De S5 sportback had de eer de behandeling van Senner te ondergaan. Het resultaat? Een matzwart testosteron kanon.

senner1

Senner kan auto’s de sporen geven, dat wisten wij, maar de S5 is toch wel een juweeltje. Vanuit de fabriek kan deze 3 liter V6 333PK en 440 Nm onder je rechtervoet ter beschikking stellen. Maar wat als Senner zich ermee bemoeit? 446PK en 511 Nm koppel is het resultaat van een professionele benadering van het boys-will-be-boys syndroom. Heerlijke auto. De normale S5 is al goed voor een sprintje van 0 naar 100 in 5,1 seconden..het is helaas niet bekend gemaakt hoe snel de sprint nu afgelegd kan worden.

Maar met zijn vers afgestelde motormanagement, nieuwe sportuitlaat, nieuw schroefsetje, 20 inch Schwert wielen en de matzwarte wrap is het een bijzondere verschijning. Het ademt snelheid en het genereert snelheid, en dat is exact wat wij verwachten van de combinatie Audi/Senner.

Kosten voor het Senner pakket? Wij hebben gehoord dat dit nog geen 20.000 euro zal zijn. Ons advies, blijf eerst een half jaartje in je S5 rijden zodat je na deze Senner behandeling meer dan goed het verschil in PK’s en koppel kan waarderen bij het stoplicht.

senner3

 

senner2

Geef een reactie

Winkelwagen

close