Panamera Junior: Porsche Pajun Leave a comment

Wanneer je gek van de Porsche Panamera bent maar hem toch iets te groot vindt dan heeft Porsche wat leuks voor je, de Pajun. De Pajun is nog niet officieel aangekondigd maar er zijn wel wat funky schetsen van de wereld in gestuurd. Aangezien de Panamera een redelijk succesnummer van Porsche is was het ook niet meer dan logisch dat er iets in de richting van deze elegante sedan werd ontwikkeld. De Porsche Pajun is dan ook een beetje het kleine broertje van de Panamera.

pajun-3

pajun-5

Diezelfde familie uitbreiding zagen wij ook al bij de presentatie van de Porsche Macan ten opzichte van de Porsche Cayenne. Eerder hier op Vagpro.nl beschreven. Het zal een 6-cilinder monstertje worden die lekker meedoet met de Mercedes E-klasse en de BMW 5-serie.

Het was de bedoeling een kleinere 5-deurs versie van de Pajun uit te brengen en rond 2018 te presenteren. Dit allemaal als onderdeel van de eerder bekend gemaakte Porsche strategie om geleidelijk maar binnen 4 jaar een aantal nieuwe modellen op de markt te brengen. Iets heeft de VAG groep doen besluiten dat investeringen in compleet nieuwe modellen toch even af te wachten en het zal zelfs 2019 of later kunnen worden alvorens deze Pajun het daglicht ziet. Er zijn nog meer geruchten, zo zou er een Porsche ontwikkeld worden die mag parkeren tussen de 911 en 918 Spyder.

Wij als Porsche liefhebbers zullen even moeten wachten op de berichtgeving van Porsche om meer duidelijkheid te scheppen. Wanneer het er is, melden wij het je. Volg ons op Facebook en Google + zodat je op de hoogte blijft.

pajun-2

pajun-4

Geef een reactie

Winkelwagen

close