Skoda Citigo Actiemodellen Expedition en Active Pro Leave a comment

Dat klopt, Skoda is weer eens goed bezig in hun segment A. De Skoda Citigo brengt de actiemodellen Expedition en Active Pro tijdelijk op de markt. Doet je dit denken aan bergbeklimmen en op reis? Mooi, dat is exact de bedoeling van Skoda. Het spul is allemaal wat ‘robuuster’ uitgevoerd.

De 5-deurs Expedition is voorzien van wielkastverbreders, daklijsten en sideskirts in de kleur zwart. 14 inch Apus velgen en wat fancy instaplijsten maakt de sportieve metamorfose dan ineens meer dan af. Ook het interieur is aangepakt, blauwe accenten zijn terug te vinden in de het dashboard en de stoelen. Leuk.

Deze Citigo is verder als basis gelijk met de andere uitvoeringen, maar wordt wel geleverd met elektrische ramen voor en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. Een airco met pollenfilter voor de hooikoorts gevoelige personen onder ons wordt ook geleverd.

De Citigo Expedition is uitgerust met een 1-liter driecilinder motor die 60 pk oplevert gaat over de toonbank voor € 11.990.
De Citigo Expedition met zelfde motoreigenschappen maar dan met CNG krachtbron kost in zijn genoemde uitvoering € 13.750

De Active Pro is enkel en alleen te krijgen met de 60 pk Greentech-motor. Boven op de uitrusting van de bestaande Active heeft de Active Pro ook een airco met pollenfilter, blauwe accenten op de bekleding, middenconsole en de luchtroosters. De vanaf prijs van de Pro bedraagt € 9.660 voor de driedeurs (ja deze is wel in driedeurs te verkijgen!) De vijfdeursversie is er vanaf € 9.990. Wat nette prijzen zijn voor deze plezierige Citigo uitvoeringen.

citigo2

citigo3

citigo4

Geef een reactie

Winkelwagen

close