De nieuwe ŠKODA Fabia laat zich zien Leave a comment

In aantocht! De nieuwe ŠKODA Fabia. De compacte Fabulous valt direct op door een modern en dynamisch design wat wij natuurlijk niet gewend zijn van de Fabia. Met onder meer elementen van het VisionC-studiemodel, eerder besproken hier op Vagpro.nl. Het interieur is persoonlijk te stylen wanneer je deze nieuw besteld bij de dealer.

Het ontwerpteam van Skoda ging achter 3 kernwoorden aan tijdens het tekenen: modern, dynamisch en emotioneel. Daarnaast moest deze ŠKODA elementen meenemen van de VisionC concept car én van de autosportafdeling. Dit resulteert in scherpe lijnen en aardige proporties waardoor deze Fabia stoerder is te noemen t.o.v. zijn voorgangers.

Ten opzichte van het huidige model is de Fabia negen centimeter breder en drie centimeter lager. Motorisch is er niet bijzonder veel nieuws te verkondigen, het blijft toch een beetje die kleine zuinige jongen in de ŠKODA familie. Tot nu toe een redelijke succesnummer geweest van ŠKODA dus dit nieuwe design komt niet uit de lucht vallen. Fijn dat ze met de tijd meegaan en de buitenkant en binnenkant helemaal hebben aangepakt. Wij houden je op de hoogte betreft de ontwikkeling (en prijzen!) van deze nieuwe ŠKODA Fabia.

Geef een reactie

Winkelwagen

close