Volkswagen viert Duits WK succes in stijl Leave a comment

Heb jij er ondertussen vrede mee dat ons Oranje brons heeft gehaald? Dan kun je doorlezen. Dit stuk gaat namelijk over het feit dat Duitsland de titel binnen haalde. Met goed voetbal nog wel. Waarom dit op Vagpro.nl staat? Welnu, het was je vast al opgevallen dat er om elke wedstrijd heen erg veel op het internet gebeurde met leuke gephotoshopte plaatjes en wat al niet meer. Als je land dan de WK-titel wint, kun je als autofabrikant uit datzelfde land natuurlijk niet achterblijven.

Om het Duitse succes te vieren, heeft Volkswagen een korte clip gemaakt, waarin 22 Volkswagen Golf GTI’s tegen elkaar strijden. Ook hier winnen de Duitsers. Minpuntje: Her en der wordt er duidelijk gemaakt dat de gemaakte goals in deze videoclip wordt nagebootst. Echter, in de clip zien we de bal in de kruising verdwijnen, terwijl Götze, de maker van het winnende doelpunt, de bal toch echt eerst op de borst aan nam, om vanuit een andere hoek de bal er in te rossen.

Natuurlijk, een kniesoor die daar op let. Dan zijn we maar lekker kniesoren. Maar als je er zoveel tijd in steekt..scoor ‘m dan in ieder geval in de juiste hoek. Het clipje is verder hartstikke leuk, de Golf 7 en de GTI staat weer de schijnwerpers. Goed, misschien heeft dit gezever toch iets te maken met onze afwezigheid in de finale.

Geef een reactie

Winkelwagen

close