Audi presenteert: De A7 Sportback facelift Leave a comment

Fan van de Audi A7? Mooi, wij ook. Toen dit model voor het eerst uitkwam waren wij erg blij met de unieke mix tussen sportiviteit, kwaliteit en stijl. Het model is niet een daverend succes nummer maar doet leuk mee. De prijsklasse zal hier ongetwijfeld mee te maken hebben, de rijder van een A7 heeft hiermee wel iets tamelijk unieks in handen, want zoveel zie je de A7 niet rondrijden.

a73

Goed, tijd voor een facelift dus. Meer dan verdient en geeft ook weer de gelegenheid om de A7 opnieuw op de kaart te zetten. De grille is aangepakt, er is een ander setje bumpers gemonteerd en de eindpijpen van de uitlaten zijn erg fraai afgewerkt op een manier die wij nog niet bij de A7 zagen. De achterlichten zijn ook gerestyled en doen iets sportiever aan dan wij gewend zijn.

a71

Goed nieuws is dat er ook wat is gedaan aan het aantal paarden onder de motorkap. Meer, meer, meer. Van 420pk gaat de Sportback nu naar 450pk. Die 30 extra pk’s komen natuurlijk ergens vandaan: Juist..een 4-liter V8 Turbo. En dat wil wel. Tijdens je snelle rit is er genoeg vermaak, Audi is begonnen met een nieuwe infotainmentsystem. De gebruikerservaring is natuurlijk wel gebaseerd op de bekende RNS-E MMI systemen zoals wij die al eerder zagen.

a75

Vanaf september wordt de auto in Europa te koop aangeboden, prijzen voor de Nederlandse markt zijn nog niet bekend gemaakt.

Geef een reactie

Winkelwagen

close