Schets van de nieuwe Volkswagen Passat Leave a comment

En zo zagen we de Vokswagen Passat nog nooit! Een coupe uitziende Volkswagen met strakke moderne lijnen en een futuristisch sexy karakter. Nee, dit is geen nieuw hoofdstuk van 50 tinten grijs, dit is een schets van de nieuwe Volkswagen Passat.
vwpassatn2
We zullen er nog even op moeten wachten, maar in grote aantrekkelijke lijnen gaat hij er komen. Er zullen dan waarschijnlijk wel een aantal lepeltjes burgerlijk in de ontwerp ingrediënten gegooid worden. Maar dan nog, de schets schept verwachtingen, want laten wij vooral de Passat CC niet vergeten. Toch wel een succes model in de Passat series te noemen. Wanneer dezelfde handen en gedachten zich bemoeien met de ontwikkelingen van de CC dan komen deze lijnen wellicht heel dicht in de buurt bij een uiteindelijke productiemodel.
vwpassatn3
Laten we eerlijk wezen, een nieuw model Passat zat wel in de lijn der verwachting. Het huidige model is er sinds de facelift van 2010 al niet meer veranderd en om zo’n type auto ijzersterk te houden heb je af en toe een opfrisser nodig. Hoogstwaarschijnlijk zal er motorisch niet veel veranderen, denk aan de TSI en TDI motoren die VW levert variërend van 1.4 tot 2.0 liter. In 2015 zal de Passat bij dealer te aanschouwen zijn.

Geef een reactie

Winkelwagen

close