De nieuwe Skoda Superb Leave a comment

Het duurt niet lang meer want de nieuwe ŠKODA Superb staat al in de startblokken. Het compleet nieuwe vlaggenschip van ŠKODA heeft recent in Zuid-Europa de laatste testen en inspecties afgerond. De voor een ŠKODA typische binnenruimte en bagage-inhoud is opnieuw toegenomen.

Volgens ŠKODA CEO Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland is “De nieuwe Superb is de beste ŠKODA ooit. Deze nieuwste generatie van ons vlaggenschip zal nieuwe klanten aantrekken in zowel het bedrijfsleven als de particuliere sector. De kwaliteiten van de Superb benadrukken de merkwaarden en de richting voor de toekomst van ŠKODA”

De nieuwe ŠKODA Superb beleeft medio februari 2015 zijn première in Praag. Kort daarna volgt de presentatie op de Geneva Motor Show, begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015. Tot op heden zijn er meer dan 700.000 exemplaren van de eerste en tweede generatie ŠKODA Superb aan klanten over de hele wereld geleverd.

Skoda SuperB 2015 - 1

Autopar.nl/skoda – Een webshop vol met Skoda multimedia, navigatiesystemen, accessoires, Skoda parkeersensoren, achteruitrijcamera’s etc. etc.

Geef een reactie

Winkelwagen

close