Skoda Superb nieuw concept

Sketch: ŠKODA Superb Concept Leave a comment

De toekomst van de Skoda Superb zien? De mensen van ŠKODA gunnen ons een kijken op de designtafel van de nieuwe Superb! Deze nieuwe schets toont volgens ŠKODA ‘een expressief ontworpen sedan vol klasse en passie’.

De nieuwe ŠKODA Superb heeft opvallende, expressieve vormen van het VisionC studiemodel met nieuwe, dynamische proporties. Vervolgens voegt ŠKODA er aan toe: ‘Met zijn expressieve uiterlijk genereert het nieuwe ŠKODA topmodel automatisch aanzien en maakt hij een visuele impact in het middenklasse segment – met scherpe en gespierde lijnen is hij meer evenwichtig dan ooit tevoren. De kenmerkende vormen van het exterieur zijn ook terug te vinden in het interieur.’

Dit is alweer de derde generatie van de ŠKODA Superb en ŠKODA hoopt dat dit model nieuwe klanten aan kan trekken. Op welke klanten en welk segment ŠKODA precies mikt met deze nieuwe Superb is niet bekend gemaakt, maar logischerwijs zullen ze zich willen meten met de A6 en BMW 5 serie. Iets wat wij alleen maar toejuichen. De nieuwe ŠKODA Superb beleeft halverwege februari zijn wereldpremière in Praag, gevolgd door de introductie op de Autosalon van Genève begin maart. De marktintroductie staat gepland voor medio 2015.

[taq_review]

Dit artikel van Skoda wordt gesponsord door:

Autopar.nl/skoda – Een webshop vol met Skoda multimedia, navigatiesystemen, accessoires, Skoda parkeersensoren, achteruitrijcamera’s etc. etc.

Geef een reactie

Winkelwagen

close