Passat GTE

Volkswagen start voorinschrijving op Passat GTE Leave a comment

Volkswagen start per direct de voorinschrijving op de Passat GTE. De plug-in-hybride Passat arriveert in september in Nederland. Potentiële kopers kunnen hun interesse in de Passat GTE Limousine of Variant nu al kenbaar maken bij de Volkswagen-dealer. Met de voorinschrijving worden de eerste duizend productieplaatsen verdeeld.

Op dit moment is de belangstelling voor de Golf GTE dermate groot, dat Volkswagen heeft besloten de voorinschrijving op de Passat GTE nu al te starten. De plug-in hybrideversie van de Passat zal naar verwachting overwegend zakelijke rijders aantrekken vanwege de fiscale bijtelling van 7% in 2015. Geïnteresseerden die later dit jaar van zaakwagen wisselen, kunnen dus nu al een Passat GTE reserveren bij de Volkswagen dealer.

Standaard uitgevoerd met automaat
Net als de Golf GTE is de Passat GTE standaard rijk uitgerust met onder meer een automatische versnellingsbak. De Passat GTE heeft een systeemvermogen van 160 kW/218 pk. De vastgestelde CO2-uitstoot bedraagt 37 g/km voor de Limousine en 39 gram voor de veelzijdige Variant. De plug-in hybride technologie omvat een efficiënte 1.4 TSI benzinemotor, een elektromotor, een zestraps DSG-transmissie en een lithium-ion batterij (9,9 kWh).

Elektrische actieradius maximaal 50 km
De Passat GTE kent verschillende rijmodi, waaronder ‘volledig elektrisch’. De topsnelheid is dan 130 km/u. Met opgeladen accu bedraagt de elektrische actieradius maximaal 50 km. Als de TSI- en de elektromotor samenwerken is een topsnelheid van meer dan 220 km/u mogelijk, net als een sprint van 0-100 km/u in circa 8 seconden.

Consumentenadviesprijzen van de Volkswagen Passat GTE worden rond mei bekendgemaakt, vanaf dat moment is de auto ook officieel te bestellen. In september staat het model bij de Nederlandse dealers. Vagpro houdt u op de hoogte over de ontwikkeling van de Volkswagen Passat GTE

[taq_review]

05-Voorinschrijving-Passat-GTE

04-Voorinschrijving-Passat-GTE

03-Voorinschrijving-Passat-GTE

Passat GTE

Autopar.nl/Volkswagen – Navigatie & Multimedia – Op zoek naar multimedia, navigatiesystemen, accessoires, parkeersensoren, achteruitrijcamera’s of iets anders voor uw Volkswagen? Autopar.nl heeft het!

Geef een reactie

Winkelwagen

close