Bugatti Veyron Koning Willem Alexander

Bugatti Veyron bijna uitverkocht! Leave a comment

Nu onze koning Willem-Alexander een nieuwe Wajer & Wajer Osprey 38 (dat is een rappe boot) heeft gekocht met hopelijk oranje elementen, is een Bugatti met diezelfde oranje elementen misschien ook niet verkeerd. Zo maak je wel de blits met auto en je trailer bij de Vinkeveense plassen.

Boot Osprey Koning Willem Alexander
foto: Wajer en Wajer. Zelfs de kapitein lijkt op onze Koning Willem-Alexander.

Wie volgend jaar nog gezien wil worden in een nieuwe Bugatti Veyron moet haast maken, er zijn naar verluidt nog 15 auto’s die besteld kunnen worden maar daarna zijn ze toch echt ‘op’. Je kan er dan pas weer eentje uitzoeken nadat er een opvolger in 2016 wordt gepresenteerd. Deze opvolger wordt dan pas in 2017 uitgeleverd. Tot nu toe zijn er 405 Veyrons verkocht en uitgeleverd en staan er nog 30 op de orderlijst. Aangezien er maximaal 450 worden geproduceerd moet je snel wezen dus. Als je denkt, ‘dan zijn er nog wel demo-modellen of show-modellen’ mooi niet dus, dit is inclusief deze auto’s.

In deze partij Veyrons zitten ook de limited-edition Grand Sport, Super Sport en Grand Vitesse’s. Daarnaast zijn er ook nog exclusievere modellen te verkrijgen zoal de Pur Sang, Quail Special Edition, World Record Edition, Sang Bleu, en de Black Bess.

Bugatti Black Bess
Bugatti Black Bess

Geef een reactie

Winkelwagen

close