De Golf is jarig! Leave a comment

De Golf is jarig, dus Volkswagen geeft wat weg!

De Volkswagen Golf bestaat in 2014 alweer 40 jaar en dat is reden voor een feestje. Om dit feestje voor een ieder leuk te maken, gaat de Golf permanent in prijs naar beneden. Zo koop je nu een golf vanaf €18.490. Toch weer duizend euro minder dan voorheen.

Het instapmodel van de populaire VW is de Trend Edition. Naast de prijsverlaging, is dit model voortaan standaard voorzien van het een Radio Composition Color Entertainment systeem, mistlampen met bochtverlichting een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en vermoeidheidsherkenning. Dit laatste snufje herkent aan stuurgedrag dat je een beetje moe begint te worden en vertelt je dan dat je even pauze moet nemen. Handig!

Ook de Comfortline is aangepakt. Zo hangt daar nu altijd 16” lichtmetaal onder en is het model voorzien van parkeersensoren. Ook hier is de prijs naar beneden geschroefd. Waar deze golf eerste €23.650 moest kosten, is dat nu €23.090. Op zowel de Comfortine als de Trend Edition is er bovendien een inruilpremie van duizend euro van toepassing.

De Golf familie is natuurlijk groter en dus zijn de Highline, GTI, GTD en R ook opgeleukt met een Radio Composition Media, Bluetooth, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. Daarnaast rolt de Highline nu standaard op lichtmetaal van 17” en de Golf 7 achterlichten zijn LED. Ook hier is er een stukje van de prijs afgeknabbeld en je kunt ‘m ophalen vanaf €24.090. Deze uitvoeringen kennen overigens een inruilpremie van €1.500.

De grootste zakker is echter de Volkswagen Golf Variant, die per direct tweeduizend euro zakt in prijs. Voor €19.990 rijd je dus nu een nieuwe Golf, da’s toch fijn. Rest ons niets meer dan de Golf een fijne verjaardag te wensen!

Geef een reactie

Winkelwagen

close