De nieuwe Volkswagen Touareg Leave a comment

Zin in de nieuwe Volkswagen Touareg? Dat komt goed uit want hij is per direct te bestellen bij de VW dealer! Medio oktober start de levering. Kan je de Touareg direct mooi inzetten bij je trip naar je favoriete wintersport adres. In de bergen en bij het trekken van aanhangers is 4Motion-vierwielaandrijving toch wel erg prettig.

De Touareg is van voren en van achter scherp getekend, iets wat wij van Vagpro.nl de afgelopen tijden ook bij de nieuwe Passat en de Golf 7 zagen. Bi-xenon koplampen zijn nu wel standaard. Het interieur is goed aangepakt, ook hier is er nauwelijks iets van de oude Touareg terug te herkennen en vallen de online-mogelijkheden op, denk hierbij aan het zoeken naar POI’s (Points Of Interest) via Google, navigatie met weergave via Google Earth/Street View en actuele verkeersinfo. Area View geeft de Touareg ‘ogen rondom’ wat een erg leuke feature is, al is het maar om het hoge gadget gehalte.

Nieuwe-Touareg-02-VAGPRO.nl

Geen lichte auto, wel een zuinige
In Nederland is de Touareg er net als voorheen als Hybrid en met een 3.0 V6 TDI-diesel. Deze laatste heeft nu een vermogen van 193 kW/262 pk (voorganger: 180 kW/245 pk) en voldoet aan de EU6-emissienorm. Door het design van het exterieur, banden met lage rolweerstand, minder interne wrijving van de achttraps automaat én de vrijloopfunctie heeft de 3.0 TDI een vastgesteld verbruik van 6,6 l op 100 km (CO2:174 g/km – voorganger: 189 g/km). Alle Touaregs hebben een toegelaten aanhangerlast van 3,5 ton.

Touareg leverbaar vanaf 75.750 euro, inclusief BPM en BTW.
In de standaarduitvoering met onder meer multi-collision brake, radio, airco en lichtmetalen wielen is de Touareg V6 TDI er vanaf 75.750 euro. De nog luxere V6 TDI Highline is er vanaf 82.390 euro en de sportieve V6 TDI R-Line vanaf 86.890 euro. De Touareg Hybrid is er uitsluitend in luxe Highline-uitvoering. Hij staat te boek voor 98.550 euro.

Bekijk hier de prijslijst van de VW Touareg 2014

Nieuwe-Touareg-06-VAGPRO.nl
Nieuwe-Touareg-VAGPRO.nl

Geef een reactie

Winkelwagen

close